Workshop Mindfulness in voorjaarvakantie

Workshop Mindfulness in voorjaarvakantie

januari 4, 2019 Uncategorized 0

In de voorjaarsvakantie zijn we niet helemáál gesloten want op zaterdag 23 februari volg je een workshop Mindfulness in de Ruimte. In twee uur tijd krijg je uitgelegd wat Mindfulness is en hoe je het kunt toepassen in het dagelijks leven. Ook yoga komt voorbij! We doen daarnaast veel praktische oefeningen die je direct kunt gebruiken.

Mindfulness of aandachttraining is je aandacht doelbewust richten op je ervaring van dit moment, zonder oordeel. Je leert op een nieuwe manier om te gaan met stress, pijn, verdriet, ongemak en andere emoties. Je oefent en onderzoekt, mediteert en leert bewuster in het leven te staan. Opmerkzaam zijn met een niet-oordelende houding.

Achtweekse training
Ben je enthousiast geraakt en heb je interesse naar de training Mindfulness van acht weken? Vanaf 1 maart start in de Ruimte in Wijk aan Zee een nieuwe training. Hier lees je meer over deze training. 

Meedoen of meer informatie? Mail me via deruimtewijkaanzee@gmail.com. De workshop gaat door bij minimaal vijf en maximaal 14 aanmeldingen.

Workshop Mindfulness
Datum:
 23 februari 2019
Tijd: 12.00 – 14.00 uur
Locatie: de Ruimte Wijk aan Zee, Dorpsduinen 12-14 Wijk aan Zee (bekijk op Google Maps)
Gebruik zij-ingang de Kotter, dat is de ingang naast de Bibliotheek (in de buurt van de Reddingsbrigade).
Bijdrage: € 20,- voor niet-leden of 2 ‘stempels’ voor leden van de Ruimte
Aanmelden: deruimtewijkaanzee@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *