Workshop Zonnegroet met Stephanie

Workshop Zonnegroet met Stephanie

maart 25, 2019 Uncategorized 0
Op 20 april neemt Stephanie je weer even mee naar India met yoga volgens de filosofie van Swami Sivananda.
De focus ligt deze workshop op de zonnegroet, een serie houdingen waar Stephanie haar les meestal mee begint. De zonnegroet is een mooie serie om ’s morgens thuis te doen. Wil je meer verdieping aanbrengen in je zonnegroet en heb je zin om de meivakantie sterk en soepel te beginnen? Meldt je dan aan voor de workshop op 20 april in De Ruimte.

Swami Sivananda
Swami Sivananda (1887-1963) was een arts in India die niets liever wilde dan mensen helpen. Zijn hele leven stond in het teken van het dienen van anderen. Hij richtte een ashram op met daarbij een ziekenhuis waar de armste mensen gratis medische verzorging konden krijgen. Met de wetenschappelijke kennis die hij als arts had, ontwikkelde hij een programma met basishoudingen voor fysieke en mentale gezondheid en om mensen verder te brengen op hun pad van bewustzijn. De zonnegroet is een belangrijk deel van de basishoudingen en is de ideale serie houdingen om op te warmen en op te rekken.
Deze workshop is ook geschikt voor beginners. Kennis van Sivananda-yoga is niet nodig.

Datum: zaterdag 20 april 2019
Tijd: van 10.00 tot 12.00 uur
Kosten: 2 stempels voor leden, €20,00 voor niet-leden
NB: de workshop gaat door bij 5 aanmeldingen of meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *