Moederdag Yoga

Moederdag Yoga

april 18, 2019 Uncategorized 0

Yogaschool de Ruimte viert moederdag met een gratis yogales voor alle moeders! Leuk om de les samen met je moeder doen. Of neem je zoon en/of dochter mee! Overigens is ‘moeder’ bij ons een breed begrip. Want niet alleen moeders van kinderen mogen meedoen. Ben je moeder van een hond of kat… Voel je je ‘moeder van de wereld’? Je bent welkom! De les is op zondag 12 mei en wordt gegeven door Stephanie.

Moederdagactie
Koop je op moederdag een nieuwe 10-rittenkaart, dan krijg je een les cadeau*.
Wil je je moeder verrassen met iets maar weet je niet zo goed wat? Bij de Ruimte koop je een cadeaubon voor drie lessen. De bon kost €25,00 en is een jaar geldig. Daarnaast hebben we altijd kleine cadeautjes te koop: chocolade van Nanon, zeep, etherische olie en wierook voor een klein verwenpakket.

* Deze aanbieding is alleen geldig op 12 mei. Het bedrag voor de 10-rittenkaart moet op moederdag worden betaald.

Moederdag Yoga
Datum: 12 mei
Tijd: 12.00 – 13.00 uur
Docent: Stephanie Dumoulin
Bijdrage: gratis
Aanmelden: deruimtewijkaanzee@gmail.com