Zomerrooster

Zomerrooster

juni 26, 2019 Uncategorized 0

De zomer is begonnen en de vakantie staat voor de deur. We hebben in de zes weken van de zomervakantie een aangepast zomerrooster. Lees hieronder hoe we de weken hebben ingevuld.

De lessen op dinsdagavond en woensdagochtend vervallen de zomer. De eerste drie weken van de zomervakantie (15 juli t/m 4 augustus) laten we de andere lessen doorgaan bij minimaal 5 aanmeldingen. Dat betekent dat we het drop-inn systeem even loslaten en we van je verwachten dat je je aanmeldt voor de yogales. Dat kan via deruimtewijkaanzee@gmail.com. Aanmelden voor de yogales kan tot 24 uur van te voren. Via mail krijg je 24 uur voor aanvang van de les te horen of het doorgaat of niet. Let op: aanmelden betekent stempelen, tenzij je je 24 uur van te voren nog hebt afgemeld.

De laatste drie weken van de zomervakantie zijn we helemaal gesloten. Dat is tussen tussen 5 en 25 augustus. Aan het begin van het nieuwe schooljaar, vanaf 26 augustus, zijn we gewoon weer geopend en maken we een frisse start!

Zomerrooster 2019:

15 juli t/m 4 augustus:

  • Woensdag
    20.15 – 21.30 uur Stephanie / Kalinka
  • Vrijdag
    09.00 – 10.15 uur Nanon

Gesloten tussen 5 en 25 augustus 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *