Stiltedag in de Ruimte

Stiltedag in de Ruimte

augustus 23, 2019 Uncategorized 0

Op zaterdag 5 oktober organiseren we een Stiltedag in de Ruimte!

Tijdens de Stiltedag vinden de activiteiten in stilte plaats zodat er weinig blootstelling is aan prikkels van buitenaf. Een ervaring die erg waardevol is voor mensen die last hebben van stress of opgesloten zitten in hun hoofd. De dag start om 10.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Een bijzondere ervaring want stilte brengt inzicht, rust en inspiratie!

Er gaat een krachtige werking uit van de stilte. In plaats van overal woorden aan te geven, concepten op te plakken, ervaar je een dag in complete stilte. En daarmee maak je een ervaring zuiverder en echter. Die stille plek in jezelf omvat een zee aan ruimte waarin inzichten als vanzelf lijken te ontspringen.

Aandacht naar binnen

De stiltedag in de Ruimte in Wijk aan Zee kun je zien als een mini-retraite waarin je je even terug trekt uit het dagelijks leven en oprechte aandacht schenkt aan jezelf. De aandacht volledig naar binnen gericht.

Meditaties 

De dag bestaat uit zit- en loopmeditaties, mindful bewegen en een vegetarische lunch. Naast de kennismaking, de uitleg over de meditaties en een evaluatie aan het eind van de dag zal er verder niet gesproken worden, om zoveel mogelijk te ervaren wat het zijn in stilte met je doet.

De begeleiders zijn Nanon Lahnstein, Stephanie Dumoulin en Kalinka van Wees.

In je agenda

Locatie: de Ruimte, Dorpsduinen 12-14 in Wijk aan Zee (bekijk op Google). Gebruik zij-ingang de Kotter, dat is de ingang naast de Bibliotheek (in de buurt van de Reddingsbrigade).
Datum: zaterdag 5 oktober 2019
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Bijdrage: € 49,- of 6 stempels voor leden

Aanmelden/meer info: deruimtewijkaanzee@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *