Open dag

Open dag

augustus 28, 2019 Uncategorized 0

Zaterdag 21 september houden we open dag in de Ruimte! Vanaf 10.00 uur worden de deuren geopend voor gratis proeflessen. Yogadocenten Stephanie, Nanon en Kalinka verzorgen de lessen zodat Wijk aan Zeeërs kunnen kennismaken met yoga, met de ruimte en de lessen.

Speciale actie

Op deze dag geldt een speciale actie: schaf je een 10-rittenkaart aan, dan krijg je twee lessen cadeau. Ook leden kunnen gebruik maken van deze actie. De nieuwe leskaart met twee extra lessen gaat pas in als de oude kaart op is.

Aanmelden

Wil je meedoen voor een gratis proefles op de open dag? Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen. Je kunt je natuurlijk wel aanmelden voor het Facebook-event. Graaf zelfs!:)

Heb je al een 10-rittenkaart en wil je ook gebruik maken van de actie? Je mag langskomen op de open dag en de kaart aanschaffen. Heb je daar geen tijd voor? Stuur ons uiterlijk 21 september* een e-mail via deruimtewijkaanzee@gmail.com. Dan komt het helemaal goed.

Programma open dag

10.00 Gratis proefles van Stephanie
10.30 Ruimte voor napraten en inschrijven
11.00 Gratis proefles van Nanon
11.30 Ruimte voor napraten en inschrijven
12.00 Gratis proefles van Kalinka
12.30 Ruimte voor napraten en inschrijven
13.00 Hapje en drankje
13.30 Einde

*leden kunnen t/m 21 september gebruik maken van de actie, het is dan wel de bedoeling dat leden uiterlijk de 21e het bedrag van € 77,50 voor een nieuwe kaart overmaken op onze rekening NL25TRIO0379333511 t.n.v. Yogaschool de Ruimte o.v.v. Opendag actie leskaart + naam. Vanaf 22 september geldt de actie niet meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *