Yoga deze zomer

Yoga deze zomer

juni 4, 2020 Uncategorized 0

De Ruimte opent na de zomervakantie weer de deuren voor yogalessen binnen. Je hoeft deze zomer echter niet stil te zitten. Lees hieronder waar en wanneer je een yogales kunt volgen.

Strandyoga

Op dinsdagochtend kun je ‘live’ een yogales volgen op het strand (strandopgang Heliomare). Stephanie geeft tussen 9.00 en 10.00 uur een yogales. Deze les gaat natuurlijk alleen door bij mooi weer. Leden van de Ruimte kunnen deze les volgen met hun strippenkaart. Belangrijk is dat je je eigen matje of handdoek meeneemt. Denk ook aan warme kleding en een flesje water. Meld je aan via deruimtewijkaanzee@gmail.com. NB: meld je elke week opnieuw aan zodat je zeker weet dat de les doorgaat of niet.

Zoom

Ook vanuit je eigen vertrouwde omgeving kun je een yogales volgen, via Zoom. Dat kan op woensdag- en vrijdagochtend. Leden van de Ruimte volgen deze les met hun strippenkaart. Het enige wat je nodig hebt voor deze les is een laptop, pc of telefoon met internet en een eigen matje. Heb je geen ervaring met Zoom en ben je nieuwsgierig of wil je je aanmelden? Mail even naar deruimtewijkaanzee@gmail.com. NB: meld je elke week opnieuw aan zodat je zeker weet dat de les doorgaat of niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *