We zijn weer open!

We zijn weer open!

augustus 19, 2020 Uncategorized 0

Wat heerlijk dat we ons weer kunnen onderdompelen in asana’s, ademhaling en elkaars aanwezigheid. Fijn! Door Corona lopen de dingen wel iets anders dan normaal. Lees dit bericht daarom goed door.

Aanmelden

Door Corona moeten we ons vrije inloop systeem helaas loslaten. Aanmelden voor een yogales is nu verplicht, zodat er nooit teveel mensen in de les zijn. Maximaal 8 leden kunnen we met inachtneming van de 1,5 meter kwijt in de ruimte. Daarom is het noodzakelijk dat je je aanmeldt voor iedere yogales. Daarvoor ga je naar de Aanmeldpagina op onze website (via de homepage klik je op Aanmelden). Klik op de les die je wilt volgen in de week. Scroll vervolgens omlaag, vul je gegevens in en klik op Aanmelden. Je ontvangt een bevestiging in de mail.
NB: Wil je je afmelden voor de les? Stuur ons dan zsm een e-mail. Dan halen we je van de les af. Afmelden is kosteloos tot 2 uur voor aanvang van de les.

Corona-protocol

– We vragen je om thuis te blijven als je verkouden bent of koorts hebt.
– Bij aanvang staan alle deuren open, zodat je de deurklink niet hoeft aan te raken.
– Was je handen bij binnenkomst.
– Neem zoveel mogelijk je eigen matje mee. Heb je die niet? Neem dan een handdoek mee voor over het matje van de Ruimte.
– Neem zelf een dekentje en kussen mee, als je die nodig hebt voor de les. We delen deze niet meer uit.
– Na de les opent Nanon of Kalinka de deuren naar buiten.

Tot snel in de Ruimte!

Nanon en Kalinka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *