Workshop Mindful Yin

Workshop Mindful Yin

september 10, 2020 Uncategorized 0

Op zaterdag 26 september geeft Kalinka een workshop Mindful Yin in de Ruimte in Wijk aan Zee. In deze workshop ga je de diepte in van je lichaam en geest. Het geeft je een gevoel van ultieme ontspanning en contemplatie. Dat is namelijk precies wat yin yoga en mindfulness met je doen. Geschikt voor iedereen!

Yin yoga is een verstilde vorm van yoga waarbij de nadruk ligt op het langer vasthouden van de houdingen (3 tot 5 minuten) om zo bindweefsel, fasciae en gewrichten soepel te maken en /of te houden. De houdingen zijn vooral laag bij de grond, ze worden dus liggend of zittend uitgevoerd.
Yin is een yoga vorm waarin je zoekt naar je grens, maar waarin je ook de ontspanning zoekt, zodat je je kan overgeven aan wat er gebeurt in je lichaam. De nadruk ligt op zijn en verblijven in een houding; de weerstand opzoeken en daarin berusting vinden.

Naast de yin houdingen beginnen en eindigen we met een mindful meditatie.

Workshop Mindful Yin
Datum: zaterdag 26 september 2020
Tijd: 12.00 – 13.30 uur
Docent: Kalinka van Wees
Kosten: 2 ‘stempels’ voor leden van de Ruimte, € 20,- voor niet-leden
NB: de workshop gaat door bij minimaal 6 aanmeldingen
Aanmelden: deruimtewijkaanzee@gmail.com