Twee weken dicht

Twee weken dicht

november 6, 2020 Uncategorized 0

De strengere Corona-maatregelen hebben helaas effect op onze yogalessen. De komende twee weken zijn we dicht. Dat betekent dat alle yogalessen tot en met 18 november 2020 niet doorgaan.

Je kunt evengoed een yogales volgen, namelijk online via Zoom op woensdagavond 19.15 – 20.30 uur. Het is een iets andere beleving, maar toch fijn om iets samen te kunnen blijven doen. We maken er het beste van!

Wil je woensdagavond meedoen met de online yogales? Laat het dan even weten door ons te mailen via deruimtewijkaanzee@gmail.com. Je krijgt een duidelijke uitleg over hoe het werkt. Het enige wat je nodig hebt is een yogamat, internetverbinding en een beeldscherm (iPad, telefoon, laptop of pc). 

Blijft gezond en vrolijk! 🙂 Liefs van Nanon en Kalinka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *