Open na de zomer

Open na de zomer

mei 19, 2021 Uncategorized 0

Er zijn versoepelingen aangekondigd en dat betekent dat de sportscholen en zwembaden weer open mogen. Dat is fijn! Grote groepslessen zijn helaas nog niet toegestaan, wat betekent dat onze yogalessen nog altijd niet kunnen starten.

Mogelijk komen 9 juni versoepelingen, maar aangezien we gesloten zijn in de zomervakantie, hebben we besloten om pas na de zomervakantie onze deuren weer te openen voor de yogalessen in de Ruimte (ervan uitgaande dat dat ook gewoon weer mag!).

Wat verlangen we naar de yogalessen samen en het theemomentje (mét chocolaatje) na de les. Het lijkt alweer zo lang geleden… Maar laten we volhouden en geduld hebben! Alles gaat voorbij, ook deze situatie 🙂

Mocht je in de tussentijd behoefte hebben aan yoga, samen? Dan kun je nog altijd meedoen op zaterdagochtend met de online ‘Yoga op Reis’-lessen van Kalinka. Mail of app even (0610075874) dan komt het helemaal goed.

Heel veel liefs van Nanon en Kalinka