We zijn weer open!

We zijn weer open!

augustus 22, 2021 Uncategorized 1

Na een lange ‘Corona-stop’ openen we vanaf 30 augustus dan eindelijk weer onze deuren! Met inachtneming van de anderhalve meter, die nog altijd van toepassing is, passen er acht deelnemers in de Ruimte.

Aanmelden

Aanmelden graag nog steeds via de site, zodat we precies weten wie er komt en hoeveel. Hopelijk sluipen langzaam maar zeker de maatregelen uit en kunnen we vanaf 20 september weer terug naar ons inloopsysteem, of naar een reserveringssysteem met maximaal 14 deelnemers. 

Online yoga

Voor de mensen die nog niet naar de Ruimte willen komen of niet doordeweeks kunnen, Kalinka geeft nog steeds haar ‘Yoga op Reis’ lessen. Die zijn ook met je Ruimte-abonnement te volgen. De les is elke zaterdagochtend 9.30 – 10.30 uur en via Zoom te volgen. Voor aanmelden of meer informatie kun je appen via 0610075874.

Één antwoord

  1. Elli Bodewes schreef:

    Ik dacht te lezen dat je morgen al start maar dat is niet zo zeker.?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *