Nieuwe maatregelen

Nieuwe maatregelen

november 28, 2021 Uncategorized 0

Hai ruimteleden,
Daar gaan we weer…..
Het goede nieuws is dat we tussen 05.00uur en 17.00uur mogen blijven sporten 😉 het slechte nieuws is dat de dinsdagavond les de komende tijd (in elk geval de komende 3 weken, maar wordt vast langer) niet door kan gaan. 
Het volgende goede nieuws is dat ik op zaterdag, tijdelijk, de dinsdagavondles ga geven. 😉 om toch iets te kunnen bieden aan de harde werkers die niet in de ochtend doordeweeks kunnen komen.
De tijd: Van 9.30-10.45uur ben je welkom. Wel natuurlijk met inachtneming van al die mooie corona regels en vooral het gezonde verstand. Gaan wij ons best doen om zo flexibel mogelijk mee te buigen.Fijne zondag nog!
Namasté,Nanon

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *