Stephanie

Ik ben Stephanie (1976) en woon in Wijk aan Zee samen met Didier, Sepp en hond Jip. Als het maar even kan ben ik, samen met Sepp en Jip, gewapend met emmers en scheppen, bij de zee te vinden.

Na yogales gevolgd te hebben op verschillende yogascholen vond ik in 2010 wat ik zocht: het spirituele centrum in Leersum waar ik sindsdien ‘de yogaweg’ volg en de opleiding tot Reikimaster heb afgerond. In 2016 kwam ik bij Kalinka in de yogales terecht en ging bij haar privéles volgen om nog meer aan Hatha Yoga te werken.

September 2018 bezocht ik voor de derde keer India en verbleef een maand in de ashram van Swami Sivananda waar ik een intensieve docententraining heb gevolgd.

Yoga betekent thuiskomen voor mij. Thuis bij wie ik ben. Sinds ik de yogaweg volg en mij bezighoud met reiki, is alles op zijn plek gevallen. Yoga is voor mij zoveel meer dan alleen de fysieke sport. Het is een levensweg, een pad dat mij helpt om mijn weg te vinden in deze bijzondere wereld. Omdat yoga mij zoveel gebracht heeft, wil ik dit graag met anderen delen en overbrengen.

Naast yogajuf ben ik werkzaam in mijn reikipraktijk en als freelance fotografe.