Meer info

Wijk aan Zee

Maak kennis met yoga in de Ruimte in Wijk aan Zee. De basis van de yoga die ik geef is Hatha-yoga.  Yoga waarbij er tijd wordt genomen om de houding goed op te bouwen. Ik hou ervan om vanuit nieuwsgierigheid en met zachtheid te ontdekken wat er in je lichaam gebeurt tijdens het beoefenen van yoga en de adem te gebruiken om te verstillen en soms om te verdragen. Hierdoor is yoga is niet alleen goed voor je mentale gesteldheid. Het versterkt ook je spieren, dus je bouwt kracht op, wordt flexibeler en vergroot je balans én zo verbetert yoga je houding zowel mentaal als fysiek.

Er is les op maandagochtend, dinsdagavond en op vrijdagochtend. Check hier het rooster. Bij voldoende animo breiden we het rooster uit.

Eerste keer 
Wil je een keer meedoen? Dat gaat heel gemakkelijk! Stuur even een mailtje of kom tien minuten voor aanvang van de les naar de Ruimte. Je volgt een gratis proefles en beslist vervolgens of je vaker wilt komen.

Kosten
Een proefles is gratis. Wil je vaker komen? Neem dan voor € 80 een 10-rittenkaart. (miv 1-1-2024). Deze is 4 maanden geldig. Wil je zo af en toe komen? Dan is het slim om losse lessen te volgen à € 12,50. Het bedrag mag je overmaken. Onze bankgegevens vind je bij Contact.

Locatie
De Ruimte is gevestigd in basisschool de Vrijheit in Wijk aan Zee (Dorpsduinen 12-14). Gebruik de zij-ingang de Kotter, dat is de ingang naast de Bibliotheek (in de buurt van de Reddingsbrigade).
Check hier de locatie op Google Maps

Privacy Verklaring
Klik hier voor onze Privacy verklaring. Hierin wordt omschreven hoe er met jouw persoonlijke gegevens wordt omgegaan die worden verzameld door Yogaschool de Ruimte.